Loading Quotes...

Live op BNR radio

Vorige week heb ik een interview gegeven aan Bas van de Haterd, blogger bij ondermeer RecTec en Marketingsfacts. Dat het soms snel kan gaan, weet je wel, maar overkomt je toch als het gebeurd. Strictly People werkt nu ruim 1,5 jaar met Nobelisme en we krijgen hier hele positieve reacties op, maar dat na mijn interview, zo “los” zou gaan, is dan toch verrassend. Prettig, dat zeker. Het interview met Bas werd afgelopen maandag gepubliceerd op Rectec en Marketingsfacts en trok al snel duizenden lezers. De blog was gepost om 08:00 uur en om 11:00 uur ging mijn telefoon. Met Quintin van BNR Aan de Slag, heb je zin om woensdag naar de studio te komen voor een interview met Paul van Liempt! Cool. Natuurlijk heb ik dat. Dinsdag werd ik nog een keer gebeld voor nadere informatie en ter voorbereiding op het interview en gisteren was het zo ver.

Aangekomen bij BNR, ik was natuurlijk ruim op tijd (!), moest ik wachten in de foyer. Nu vind ik het altijd leuk om daar te zitten omdat je dan een goed beeld krijgt van hoe men met elkaar omgaat. Groet iedereen de receptioniste? Hoe zijn de mensen gekleed? Hoe neemt men de telefoon op? Maar deze keer was het extra bijzonder, omdat in de foyer de studio van BNR staat. Je kunt door een raam naar binnen kijken waar de uitzending live aan de gang is. Tegenover mij zat Maurits Hendriks, Chef de Mission van de Olympische ploeg. Nadat ruim een half uur met Paul in gesprek geweest te zijn, ging Maurits en toen was het mijn beurt. Meer dan nerveus liep ik naar binnen, maar eenmaal binnengekomen vielen de zenuwen snel van me af. Eerst wat rondkijken, er was nog een commercieel, zodat ik tijdens het gesprek niet afgeleid zou worden. De eerste vraag was meteen anders dan ik had verwacht, waardoor ik met een lange eugh begon, maar daarna liep het zeer redelijk. Paul was erg relaxt en vind Nobelisme echt cool. Hij liet dat meerdere malen blijken tijdens de breaks en hoewel dat prettig is, liet ik me hierdoor verleiden tot het geven van antwoorden op zijn vragen i.p.v. mijn eigen verhaal te doen. Niet erg, maar wel een gemiste kans. Zoals altijd is er ruimte voor verbetering. Na 15 minuten stond ik weer buiten met een leuke ervaring rijker. Mijn telefoon heeft de eerste uren constant staan piepen van binnenkomende sms’jes/tweets, wat een aandacht! Heerlijk moet ik zeggen.

Dit smaakt naar meer. Niet alleen is het leuk om te doen, de druk van de hoeveelheid luisteraars is merkbaar, maar vooral om voor een groot publiek uit te mogen dragen waar Strictly People en Nobelisme voor staan, geeft een heel goed gevoel. De eerste stap is gezet, what’s next?

views 95

Reacties zijn gesloten.