Loading Quotes...

Waarom Nobelisme?

Nobelisme is ontstaan doordat een aantal ondernemers met elkaar vinden dat samenwerken meer is dan een klant-leverancier-relatie. Te vaak en te veel was men bezig met allerlei randzaken rondom de eigenlijke oplossing (of dit nu een dienst of product was). Vaak was men het al eens over de inhoud van de oplossing, maar werd te veel tijd verloren met gediscusseer over de inhoud van het bijbehorende contract inclusief bijbehorende algemene voorwaarden. Zaken als betalingstermijn, leveringscondities en uiteraard de uiteindelijke prijs stonden de eigenlijke oplossing in de weg. Sterker nog; in sommige gevallen leidde dit tot het niet doorgaan van de oplossing. Door dit los te laten krijg je weer tijd om je te concentreren op waar je goed in bent (de oplossing). Dus: geen contracten; focus op de core business; de klant bepaald de waarde. Overigens kan het bepalen van de waarde zowel vooraf, tijdens als achteraf.

Reageren uitgeschakeld / views 705 Lees meer

Nobelisme in Flexnieuws

Donderdag 11 augustus heeft Flexnieuws een interview gepubliceerd met Toine Rullens, Directeur van Strictly People, over haar werkwijze, Nobelisme. Lees hier verder voor het hele interview.

Reageren uitgeschakeld / views 53 Lees meer

Volg Nobelisme op Twitter en Linkedin

Nobelisme heeft ook een eigen Linkedin groep. In deze groep het laatste nieuws over Nobelisme en de ruimte om te kunnen discussiëren. Nobelisme is ook te volgen via Twitter

Reageren uitgeschakeld / views 35 Lees meer